Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.


Crematorium in Diepenveen

In het crematorium in Diepenveen wordt rekening gehouden met de verschillende fases van het afscheidsproces. De stress en spanning is vooral bij de eerste binnenkomst overheersend, dan helpt de warme sfeer om een beetje tot rust te komen. De aardetinten in de aula bieden ruimte voor emotie en ontlading, maar ook rust. In de condoleanceruimte is er gelegenheid om mensen te ontmoeten, wat vaak een wat vrolijker karakter heeft. Zo kan er in dit crematorium in Diepenveen een sfeer heersen die past bij elke stemming.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Diepenveen zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Ruimte in Crematorium Diepenveen

U kunt gebruik maken van de grote aula, waar een vleugel staat en een mooie blik op de natuur buiten biedt, maar ook van de kleine, intieme aula die plaats heeft voor 30 personen en beschikt over een aparte koffieruimte. Bekijk in de pakketten van Uitvaart24 in hoeverre uw wensen zijn inbegrepen in de prijs. Alles wat u zou willen toevoegen is mogelijk. Uw uitvaartleider zorgt dat u vooraf duidelijk weet wat de kosten zullen zijn. Geen onverwachte extra kosten achteraf.

Crematie op maat in Diepenveen

In het crematorium in Diepenveen staan we open voor al uw wensen. Of u nu live muziek wenst, of juist een mooie muzieklijst heeft samengesteld die afgespeeld kan worden. Of u nu beeldmateriaal heeft om het afscheid te ondersteunen. Overleg het met uw uitvaartleider en het zal vooraf getest worden, zodat alles verloopt zoals u het voor ogen had.

  • Crematorium Diepenveen - Foto 1
  • Crematorium Diepenveen - Foto 2
  • Crematorium Diepenveen - Foto 3
yardenhuis Steenbrugge

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Diepenveen:
yardenhuis Steenbrugge
Raalterweg 29
7431 PA Diepenveen


Een uitvaart regelen in Diepenveen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Diepenveen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumdiepenveen.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Diepenveen vooraf regelen? Intakeformulier